social media


Wij zijn een full service dienstverlener in de social media branche. Zo helpen wij kleine ondernemingen met de eerste stappen bij het aanmaken van accounts tot aan grote organisaties met een strategische marketing propositie.

Om overzicht te bieden werken wij voor de meeste opdrachten met standaard pakketten, zoals hieronder beschreven. Zo kunnen we afhankelijk van uw behoefte snel schakelen en is het resultaat vast duidelijk gedefinieerd.

Het resultaat is echter niet standaard, per klant richten we de social media account uniek in. Bij alle pakketten maken wij een koppeling met het social media dashboard SocialReady.


Start

 startprijs

Voorkom misbruik en laat ons uw bedrijf registreren op de sociale netwerken. U bent hierdoor vindbaar voor uw klanten en kunt hierna zelfstandig aan de slag.


Look & Feel

 lookfeelprijs

U wilt op de sociale media dezelfde professionaliteit uitstralen zoals bijvoorbeeld op uw website. Wij ontwikkelen een welkomstpagina en integreren uw huisstijl op de pagina's.


Coach

 coachprijs

Wij helpen u 1 dag op locatie met de do's en don'ts. Onze coach geeft u persoonlijke tips die u meteen kunt toepassen en helpt u bij het uitwerken van ideeën die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn.


Expert

 expertprijs

Eén van onze experts schrijft voor uw bedrijf een specifieke strategie voor uw sociale media activiteiten. Hierdoor kunt u uitgebreid campagne voeren en uitgeschreven concepten naleven.


socialready

 socialreadyprijs

Deze tool is ontwikkeld door ons van Reclameplanner. Het is een handige tool voor bedrijven om alle social media activiteiten op te beheren, analyseren en monitoren.SocialReady zorgt voor gemak, overzicht en tijdsbesparing. Check dus meteen www.socialready.nl en probeer het gratis!


Meer informatie

Heeft u intresse in één of meer van bovenstaande producten? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 naam
 e-mailadres
interesse Start Look & Feel Coach Expert SocialReady